Tilbage til Hvad er nyt?
Hvad er nyt?

Eddie Hall samarbejder officielt med The Skinny Food Co for at give dig 'BEAST'-serien

Eddie Hall samarbejder officielt med The Skinny Food Co for at give dig 'BEAST'-serien - theskinnyfoodco

I juli 2022 slog The Skinny Food Co sig sammen med Eddie Hall for at lancere en række sundere alternative saucer med lavt sukkerindhold, brød med højt proteinindhold og lavt kulhydratindhold og meget mere.

Eddie Hall og hans familie har længe været kunder og brugere af The Skinny Food Co-produkter, fordi vi er i stand til at tilbyde en bred vifte af sunde skabsartikler. Så vi tænkte, er der en måde, hvorpå vi kunne skabe en række produkter, som Eddie Hall ville bruge som en del af sin daglige rutine, og samarbejdede med verdens stærkeste mand for at give dig 12 fantastiske produkter. Ikke alene er 'BEAST'-serien lavere i kalorier, sukker og høj i protein, men de har også bestået vores strenge smagstestsessioner med fokusgrupper for at sikre, at så mange mennesker som muligt kan nyde Eddie Halls nye serie med ham og os!

Hvad er inkluderet i BEAST-serien?

Cook-In Saucer

Har du nogensinde ønsket at lave dine yndlings takeaway-retter fra dit eget hjem? Nå, nu kan du med The 'BEAST' Cook-in Sauce Range. Der er 6 lækre smagsvarianter fra hele verden, inklusive kinesisk, portugisisk, mexicansk, jamaicansk, indisk og italiensk.


Ikke alene er de lækre, men alle BEAST Cook-in saucer er også:

  • Allergenfri ✓
  • Fremstillet i Storbritannien ✓
  • Glutenfri og cøliaki venlig ✓
  • Vegansk & Vegetarvenlig ✓
  • Kostvenlig ✓
  • Mejerifri og laktosevenlig ✓
  • Uden tilsat sukker ✓
  • Godkendt af Eddie THE BEAST Hall ✓

Du kan lave lækre sunde hjemmelavede kinesiske fake-aways med THE BEAST autentisk mild kinesisk curry Cook-In Sauce. Dette er fantastisk til kinesisk karry derhjemme eller endda som en dip. Den er fyldt med smag og er selvfølgelig sukkerfri!

 Eddie Hall BEAST Kinesisk Cook-In Sauce - 452ml

Hvis du kan lide et lille spark til din ret, vil du elske  Eddie Hall 'BEAST' portugisisk tilberedt sauce med smag af chili, spidskommen og paprika med strejf af hvidløg vil tilføje en velsmagende, prikkende smag til ethvert måltid.  

Eddie Hall 'BEAST' portugisisk tilberedt sauce - 452 ml

Elsker du en mexicansk takeaway? Nå, nu kan du sikre, at din takeaway forbliver skyldfri, med Eddie Halls splinternye 'BEAST' mexicansk Cook-In Sauce. Det er den perfekte blanding af tomat, spidskommen, paprika og oregano - et enkelt dryp i dine fajita wraps til den autentiske mexicanske restaurantoplevelse uden mindre sukker og færre kalorier! 

Eddie Hall 'BEAST' mexicansk Cook-In Sauce - 452ml

En syrlig Jerk-smag med chilipulver, kanel, muskatnød og timian, denne sauce tilføjer et jamaicansk kick til enhver ret, du også tilføjer den. Perfekt til at lave mad med kylling, lam og endda fiskeretter, 'BEAST' Jamaicanske Cook-In Sauce er helt sikkert din næste favorit! 

Eddie Hall 'BEAST' Jamaicansk Cook-In Sauce - 452ml

 

Eddie Hall 'BEAST' indisk Cook-In Sauce sætter ikke kun kryds ved alle disse kasser, men det smager også enestående. Med duftende krydderier og en cremet tekstur tilføjer denne sauce med lavt sukkerindhold den perfekte smag til enhver risret.

 Eddie Hall 'BEAST' indisk Cook-In Sauce - 452ml

 

Sidst, men ikke mindst er Eddie Hall 'BEAST' italiensk madlavningssauce. Du kan lave lækker sund hjemmelavet Pizza, den er ideel med THE BEAST højprotein pizzabaser.

 https://theskinnyfoodco.com/collections/the-beast-skinny-food-co-eddie-halls-signature-range/products/eddie-hall-beast-italian-cook-in-sauce-pizza-452ml


saucer 

'BEAST'-serien har to ekstra saucer, der er den perfekte tilføjelse til at tilføje STOR smag til enhver burger eller kebab uden at tilføje unødvendige sukkerarter eller kalorier. 

Tilføj super stærk smag til enhver burger med Den 'BEAST' amerikanske burgersauce. Denne sauce er cremet, men syrlig og sprængfyldt med smag, med lavt sukkerindhold!

Eddie Hall 'BEAST' amerikansk burgersauce

Kebab med ekstra sauce? Ja tak! Eddie Hall 'BEAST' græsk kebabsauce er cremet, myntesauce, spækket med urter er det perfekte supplement til dine måltider, og er selvfølgelig lavt sukker- og mælkefri!

Eddie Hall 'BEAST' græsk kebabsauce



Proteinbrød & Wraps 

Ingen Eddie Hall-serie ville være komplet uden nogle fantastiske proteinprodukter. Starter med Eddie Hall 'BEAST' Brød med højt proteinindhold. Vi tager "Best Thing Since Sliced ​​Bread"-betydningen til et helt andet niveau - da dette nye "BEAST" brød ikke kun er praktisk skåret, det indeholder også 7 g protein pr. skive OG lavt sukkerindhold - du er velkommen.

Vi lancerer også Eddie Hall 'BEAST' højprotein brød tynder. Endelig kan du nyde et sundt alternativt brød tyndt med lidt kulhydratindtag! BEAST High Protein Bread Thins er perfekte til frokoster, middage og kan også hjælpe dig med at pakke protein ind i din kost (12g protein pr. tynd!) og er højt i fiber. 

 7.2g protein og lækkert? Ja tak! BEAST High Protein Wraps er perfekte til frokoster, middage og kan også hjælpe dig med at nå dine proteinmål. 

Eddie Hall 'BEAST' High Protein Wraps

Protein pizzabunde 

Nationen elsker pizza, og det er altid et "takeaway" valg og meget sjældent anses for at være "sundt". Det er ikke tilfældet med disse dårlige drenge! Eddie Hall 'BEAST' højprotein pizzabaser er et must, med en mægtig 46g protein pr. pizzabase!

Eddie Hall 'BEAST' højprotein pizzabase

 Eddie Hall

Tilmeld dig vores VIP-liste Til alt hvad der er tyndt

Vær den første til at høre om nye smagsvarianter og eksklusive tilbud.