Tilbage til Spis godt
Spis godt

Apple Pie natten over havre

Apple Pie Oats Oats - theskinnyfoodco

Havre æbletærte natten over

At vågne op og se morgenmad allerede tilberedt kan bare være en af ​​de bedste følelser, og havre om natten kan bringe nøjagtigt det. Brug kun 6 ingredienser, og denne lækre morgenmad kan nydes på farten eller som en let søndag morgen godbid. 

Æblehavre natten over

Havre natten over er så fyldte, syltetøj fyldt med superfødevarer og er så alsidige med så mange måder at nyde, men så lidt madlavning involveret. Alt hvad du skal gøre er at lade havren trække i blød i mindst 2 timer (eller natten over!), Så skaber du en cremet og bekvem morgenmad. Ikke kun smager havre natten over lækkert, men der er også så mange sundhedsmæssige fordele (derfor hvorfor vi elsker dem!); 

1. De kan øge dit fiberindtag, forhindre mavesmerter, blodtryk og højt kolesteroltal. Havre er en god kilde til fiber og tilføjer op til 14 g fiber til din daglige kost.

2. At have havre natten over til morgenmad er en anden god måde at øge dit stofskifte på. De indeholder alle de sunde kulhydrater og vitaminer, der får dig igennem dagen. 

3. Stivelsesindholdet i havre natten over kan fremme fedtforbrænding i kroppen, samtidig med at risikoen for hjerteproblemer, diabetes og fedme reduceres. Havre natten over er en fantastisk måde at fremme vægttab på! 

4. Havre natten over bidrager til at fremme et godt muskelsundhed og føre til mindre muskelskader. Jernniveauerne fra havre natten over kan være en faktor til at forhindre træthed og muskelsårhed. 

5. De indeholder en række gode vitaminer og mineraler til din krop og fremmer en sund tarm. 

De kan vare op til 5 dage i en lufttæt beholder i køleskabet, en fantastisk måde at lave en uges værdi af morgenmad på ti minutter ...

Der er så mange måder at nyde havre natten over, nedenfor er en opskrift, som vi absolut elskede og ville dele med dig; 

Serverer 1

Du får brug for: 

50 g SFC grød havre

100 ml mandelmælk

140g 0% fedt yoghurt i græsk stil

40 ml SFC Toffee Apple Sirup 

1 medium æble

1 let fordøjelseskiks 

Du kan endda tilføje et drys kanel! 

 Sådan laver du æbletærtehavre: 

1. Skær dit æble i små bidder og læg halvdelen af ​​disse i bunden af ​​din krukke. 

 3. Tilsæt Skinny Food Co grød havre i krukken med 100 ml mandelmælk og 140 g 0% fedt yoghurt i græsk stil. Til den lækre æblesmag, tilsæt 40 ​​ml af vores Skinny Food Co Toffee Apple Sirup.

4. Tilsæt det resterende æble oven på havreblandingen for at skabe et tredje lag. 

5. Knus din lette fordøjelseskiks op for at tilføje til toppen af ​​æblelaget, og skab det lækre æbletærte-look. 

6. For et ekstra drys smag, hvorfor ikke tilføje en skefuld kanel eller muskatnød? 

Til en servering af denne lækre havre morgenmad er der 414 kalorier, 64 g kulhydrater, 8 g fedt og 18 g protein. Den perfekte måde at starte din dag på!     

 

shop dessertopskrift og ingredienssortiment

Tilmeld dig vores VIP-liste Til alt hvad der er tyndt

Vær den første til at høre om nye smagsvarianter og eksklusive tilbud.