Tilbage til Spis godt
Spis godt

Birria Tacos opskrift

Birria Tacos Opskrift - theskinnyfoodco

Leder du efter en lækker og autentisk mexicansk ret? Så led ikke længere end birria tacos! Denne traditionelle opskrift har eksisteret i århundreder, og det er den perfekte måde at nyde det mexicanske køkken. Den er ikke kun fyldt med smag, men den er også utrolig nem at lave. I denne artikel viser vi dig, hvordan du laver dine egne birria-tacos derhjemme med enkle ingredienser.

Hvad er Birria Tacos? 

Ok, så hvis du ikke har hørt om disse lækre slow cooker-inspirerede majs tortilla tacos, så har du måske ikke haft TikTok tilbage i 2022. Men frygt ikke, denne virale internetmadtrend kan nemt genskabes derhjemme med din favorit revet kød, smeltet ost og lækkert krydderi.

Hvad er så specielt ved Birria Tacos? 

Birria tacos er en unik ret, idet de kombinerer smagen fra det mexicanske køkken med langsom madlavningsteknikker. Kødet er tilberedt i en rig sauce lavet af chilipeber, krydderier og hvidløg - som alle samles for at skabe en utrolig smagfuld taco. Ud over at være spækket med smag, har birria tacos også en tydelig tekstur takket være det strimlede eller hakkede mørt kød. 

 

For at lave tacos skal du bruge:

  • 4 kopper revet oksekød (eller svinekød, kylling eller kalkun)

  • 2 spsk chilipulver

  • 2 teskefulde spidskommen

  • 1 tsk oregano

  • 1/2 tsk hvidløgspulver

  • 1/2 tsk løgpulver

  • Salt og peber

  • Skinny Sriracha Sauce

  • Skinny hvidløg & citronsauce

  • 25 g revet mexicansk ost

 

Sådan laver du Birria Tacos

Birria Tacos

For at begynde skal du varme en stor stegepande op over medium-høj varme og tilføje det strimlede oksekød. Kog kødet til det er jævnt brunt, rør af og til. Når oksekødet er gennemstegt tilsættes chilipulver, spidskommen, oregano, hvidløgspulver, løgpulver samt salt og peber efter smag. Rør alt sammen og kog i yderligere to minutter. Tag gryden af ​​varmen og stil til side.

Varm derefter en flad bageplade op over medium-høj varme og læg fire små meltortillas på stegepladen. Kog tortillaerne i cirka et minut på hver side, og vend dem med en tang.

Når tortillaerne er kogt, hældes nogle af oksekødsblandingerne på hver af de fire tortillas. Fold forsigtigt taco'erne på midten og steg dem på rist i yderligere to minutter på hver side.

Endelig er det tid til at servere dine birria tacos! Server disse lækre tacos med en side af hakket løg, koriander, radiser, salsa, et drys revet ost og enhver af dine yndlings Skinny Food Co Saucer, uanset om det er vores varme og krydrede Sriracha eller vores kølende hvidløgsmayo eller hvidløgs- og citronsauce

 

Hvilke krydderier skal man bruge i Birria Tacos? 

De krydderier, der bruges til at lave birria-tacos, vil afhænge af din egen personlige præference - dog er nogle af de mest almindelige krydderier, der bruges i denne traditionelle ret, chilipulver, spidskommen, oregano, hvidløgspulver og hvidløgspulver. Afhængigt af hvor krydret du kan lide dine tacos, vil du måske også tilføje en knivspids cayennepeber eller chipotle chiliflager, de mest populære Birria tacos inkluderer guajillo chili eller ancho chili sammen med en generøs krakning af sorte peberkorn.

Hvilke toppings skal inkluderes med Birria Tacos?

Birria tacos serveres typisk med en række forskellige toppings, herunder hakket løg, koriander, radiser, salsa og revet ost. Du kan også tilføje noget guacamole eller creme fraiche for en ekstra cremet og lækker finish. Derudover kan du servere dine tacos med en række Skinny Food Co Saucer.

Tilmeld dig vores VIP-liste Til alt hvad der er tyndt

Vær den første til at høre om nye smagsvarianter og eksklusive tilbud.