Tilbage til Spis godt
Spis godt

Banan Fritters

Banan Fritters - theskinnyfoodco

Bananfritter med sirup

Hvis du ikke har prøvet bananfritter endnu, er du i godbid! Disse er små skiver banan indkapslet i vores lækre Lav sukker pandekage mix og drizzled med vores bedst sælgende, nul kalorieindhold, nul sukker Saltet karamelsirup! Uanset om du vælger at spise disse som morgenmad med noget frugt og yoghurt, eller til dessert med noget kalorier med lavt kalorieindhold eller måske som en snack, vil du absolut elske dem! De ser vanskelige ud, men de er faktisk super nemme at gøre!

Serverer 2

* Bemærk, at vi i denne opskrift gør vores pandekage blandet meget tykkere i konsistens for at skabe fritters. Hvis du laver regelmæssige pandekager, skal du følge pakkeanvisningerne. 

Du får brug for:

Sådan laver du bananfritter:

1. Varm en stegepande på medium varme og brug lidt sprayolie til at belægge bunden af ​​gryden. 

2. I en skål tilsættes Pandekage Mix og tilsæt gradvis vandet, pisk sammen, mens du går, indtil du har en dejlig tyk dej.

3. Skær derefter begge dine bananer i skiver.

4. Nu til den sjove del! Brug en gaffel (hvis du bruger en ske, samler du for meget dej), dypp en skive banan i dejen, indtil den er fuldt belagt, og læg den derefter i stegepanden. Gentag denne proces, indtil alle bananskiver er dækket af dej og er i gryden. Dette er dine fritters!

5. Steg fritters i et par minutter på hver side, indtil de er gyldne i farve, og overfør dem derefter til en plade.

6. Drypp nu over din Saltet karamelsirup og nyde! Det er så let som det! 

Kalorier og makroer pr. Portion:

240 kalorier

49g carbs

2.5g fedt

4.5g protein

Bananfritter i sirup

Hvis du laver disse lækre små frittere derhjemme, skal du sørge for at tage et billede og tagge os ind på sociale medier, så vi kan se! 

Tilmeld dig vores VIP-liste Til alt hvad der er tyndt

Vær den første til at høre om nye smagsvarianter og eksklusive tilbud.