Tilbage til Spis godt
Spis godt

Frosne jordbær Daiquiri opskrift

Frosne Strawberry Daiquiri Opskrift - theskinnyfoodco

I modsætning til hvad mange tror, ​​er frosne cocktails og frosne drinks ikke kun til sommer! Det kan være latterligt sjovt at lave frosne daiquiris, og de kan nemt tilpasses til en bred vifte af cocktailsmag. 

I tiden op til jul har vi hos Skinny Food Co skabt og tilpasset vores egne cocktailideer ved hjælp af nogle af vores bedst sælgende cocktailmixere & ice tea sirup, og vi tror virkelig på, at denne opskrift er vinderen af ​​dem alle! Faktisk har vi lavet den flere gange og perfektioneret den kolde drik ved at tilføje mere frugtagtig smag, ændre alkoholindholdet og tilføje nogle fantastiske dekorationer. 

 

 

Til denne opskrift anbefaler vi at have:

  •  En højpulverblender 
  • Martiniglas eller høje cocktailglas 
  • Sugerør, paraplyer og andre ikke-spiselige dekorationer er den perfekte drink. 

Ingredienser:

Som vi nævnte, har vi mestret denne opskrift og har prøvet den med et par forskellige spiritus, men vores foretrukne alkohol er hvid rom for dens vidunderlige smag og evne til at blande sig godt med friske bær og giver den bedste slushy konsistens.

Alle andre ingredienser er rent dekorative og valgfrie: 

  • Friske jordbær 
  • Cocktailspyd & Cocktailstave 
  • Limehjul & limeskiver
  • Sukkerrand 

Serverer: 1 | Forberedelsestid: 10 minutter | Kalorier: 138Kcal pr. portion

Sådan laver du en Strawberry Daiquiri 

Denne enkle jordbær daiquiri-opskrift er nem at følge og indeholder kun 4 ingredienser, fra de fleste af vores cocktailopskrifter, der er tilgængelige online, er denne helt klart en, vi anbefaler til begyndere, da den er nem at perfektionere og endnu nemmere at tilpasse til dine egne personlige præferencer. 

  1. Start med at vælge det perfekte glas, vi anbefaler martiniglas eller et hvilket som helst højt cocktailglas. 
  2. Hvis du planlægger at lave en sukkerkant, anbefaler vi at gøre dette nu. For at gøre det skal du blot gnide frisk limesaft over din glaskant og derefter holde toppen af ​​glasset med forsiden nedad i et lavt fad, der indeholder hvidt granuleret sukker. Vend forsigtigt glasset gennem det hvide sukker, indtil det dækker kanten af ​​glasset jævnt. 
  3. Tag derefter din blenderkande og tilsæt isen til den, jordbær mynte & hyldeblomst iste sirup, hvid rom og frossen frugt og blitz i 45 sekunder, indtil du har en slushy konsistens. 
  4. Hæld din jordbærcocktailblanding direkte i dit martiniglas og begynd med dekorationer. 
  5. Til dekoration kan du vælge at stikke frisk frugt på spyd, eller du kan endda balancere jordbær- eller limeskiver på det afkølede glas. Uanset hvad, vil du have en absolut lækker cocktail, der vil overstråle alle tidligere og fremtidige cocktails!

Lækker Strawberry Daiquiri Cocktail 

Tilmeld dig vores VIP-liste Til alt hvad der er tyndt

Vær den første til at høre om nye smagsvarianter og eksklusive tilbud.