Tilbage til opskrifter
Opskrifter

Sådan gør du: FAKE AWAY® Vegetabilsk pizza

Sådan gør du: FAKE AWAY® Vegetabilsk Pizza - theskinnyfoodco

 

Vi kunne ikke få et FakeAway-sortiment uden at tænke på den elskede pizza-afhentning. Vores Pizza med lav sukker & Pizzabaser med lavt sukkerindhold er hurtigt blevet en fast favorit for vores kunder og team her på The Skinny Food Co. Men vi bliver ofte spurgt, hvordan vi skaber den perfekte pizza; en pizza, der tilfredsstiller alt cravings uden at være så brændende som Dominos, for eksempel.  

Hvis du er en af ​​disse mennesker, har du klikket på den rigtige blog! I dagens artikel vil vi levere dig en opskrift, der vil give en godbid for hele familien, selvom du har nogen plantebaserede spisere i huset.

Vegetabilske pizza ingredienser

Her er hvad du skal bruge til at lave en vegetabilsk pizza:


1 Fakeaway Pizza med lavt sukkerindhold

50 g Fakeaway pizza sauce 

100 g let mozzarella

1/2 en grøn peber

100g kastanje svampe

1 / 3 rødløg 


Retninger:


Indstil først ovnen til 180 °. Placer derefter din FakeAway Pizza med lavt sukkerindhold på en ovnbakke.

-Skum vores FakeAway Low Sugar Pizza Sauce ovenpå, før du drys på din lette mozzarellaost.

-Næste, du vil tilføje resten af ​​dine påfyldninger og sørge for, at hver tomme er dækket af yumminess.

- Tilsæt sidst pizzaen i ovnen i 12 minutter og derefter voila! Du får den perfekte, sundere og veganvenlige pizza, klar til at dele med dine venner og familie.


For en halv pizza spiser du 277 kalorier, 23.5 g kulhydrater, 6 g fedt og 25 g protein ... Har du nogensinde smagt en pizza, der kan give dig de samme næringsstoffer og makroer? Vi tror ikke!


Har du lavet noget af vores FakeAway opskrifter endnu? Vi elsker at give vores kunder inspiration i køkkenet, så hvis der er noget, du vil have, at vi tager fat på dig, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor! Hvis du vil shoppe vores FakeAway rækkevidde, hoved over til vores hjemmeside, eller hvis du vil se denne opskrift og vores andre FakeAway-opskrifter i aktion, se videoen nedenfor og gå over til vores YouTube-kanal for resten.



Bliv kreativ med vores Fakeaway®-sortiment

Det kan du godt lide
Bagte Pizza Crumpets - theskinnyfoodco
Bagt Pizza Crumpets
Hvis du var heldig nok til at fange vores Live fredag ​​frokosttid, så har du set Kim skabe denne nemme, men super velsmagende ret! Vores pizza bagt crumpets er lavet ved hjælp af vores Lav sukker Fakeaway Pizza Sauce - så alsidig, at den kan bruges på alt fra pasta til burgere til disse lækre crumpets ...
Læs mere
Pizza Crumpets - theskinnyfoodco
Pizza crumpets
Vi elsker at bruge vores Fakeaway Sauces til at skabe nogle lækre snacks og måltider, som du kan prøve derhjemme! Disse lavsukker pizza crumpets er et perfekt eksempel på dette - læs videre for at finde ud af, hvordan vi har lavet dem ...
Læs mere

Tilmeld dig vores VIP-liste Til alt hvad der er tyndt

Vær den første til at høre om nye smagsvarianter og eksklusive tilbud.