Tilbage til Hvad er nyt?
Hvad er nyt?

NYE Barista Coffee Shots!

NYE Barista Coffee Shots! - theskinnyfoodco

NYE Barista Coffee Shots!

De er ankommet! I tre lækre smag - Hasselnødpraline, saltet karamel og fransk vanilje, vores 60 ml skud er perfekte til alle! Føj dette til enhver varm drink på farten for fantastisk smag, nul sukker og lave kalorier! 

Som alle vores sirupper er de allergenfrie, diabetiske venlige, veganske og sukkerfrie. Disse bærbare rige og overbærende smag passer perfekt sammen med din bagning, smoothies, varm chokolade og kaffe. Der er ingen tvivl om, hvorfor disse er nogle af vores mest populære sirupper, og hvorfor de er blevet sådan en hæfteklammer i så mange husstande.

Ligesom vores 1 liter Barista Sirup, men i en bærbar flaske er de syltetøjfyldte med lækker smag! Alt hvad du behøver er 2 ml af denne sirup tilsat til enhver varm drikke for den fantastiske smag, du forventer af os. Med 30 portioner pr. Flaske kan du nyde en af ​​vores bedst sælgende sirupper hele dagen - ingen kaffe skal gå glip af den søde smag!

Saltet karamel Barista

 Det er glat og silkeagtigt med antydninger af havsalt, der tilføjer en dråbe overbærenhed og utrolig smag til dine drinks. Denne søde karamelsirup er perfekt, hvis du vil tilføje et strejf af luksus til dine drinks, mens du er på farten. 

Hasselnød Praline

Med rige antydninger af praline og karamel og noter af karamel og vanilje vil denne sirup tilføje et stænk af luksus, uanset hvor du er. De søde, nøddeagtige aromaer er perfekte til at tilføje til kaffe, varm chokolade, hjemmelavede frapper og cocktails - alt sammen uden tilsat sukker. 

Fransk Vanilje 

 Den cremede vaniljesmag er næsten vanillecreme og så glat, at den næsten ligner karamel. Det er næsten som at røre en ske fløjlsagtig vanilleis ind i din kaffe. 

 

Nu er den eneste beslutning, du bliver nødt til at tage hver morgen, hvilken smag du skal vælge! 

 

 

Glem ikke at tagge os på nogen fotos af din Barista Shot ud og om! 

Tilmeld dig vores VIP-liste Til alt hvad der er tyndt

Vær den første til at høre om nye smagsvarianter og eksklusive tilbud.