Tilbage til Spis godt
Spis godt

Peach Bellini opskrift

Peach Bellini Opskrift - theskinnyfoodco

En klassisk cocktail, der ikke kun er let og frugtig, men den er også perfekt til den kommende feriesæson, lavet med mousserende vin såsom prosecco og hvide ferskner, denne lækre Peach Bellini-opskrift vil imponere alle dine gæster og give dem lyst til mere. 

Hvis du ikke vidste det, har vi hos Skinny Food Co HQ lavet en cocktail om ugen op til jul. Hver uge har vi udforsket sundere alternativer til dine yndlings drikkevarer, med drinks såsom sidste uges Sund Pornostjerne Martini opskriftog Mojitos.

I denne uge har vi rettet vores opmærksomhed mod en bundløs brunchklassiker, der legemliggør sofistikering og enkelhed, dette er nok vores nemmeste opskrift at følge, så uanset om du er cocktailamatør eller mixolog, tag dine fløjteglas, så sparker vi af med en frugtig favorit. 

 

Hvordan laver man en fersken Bellini? 

 

Det er nemt at hælde eller røre Peach Bellini-cocktails for hurtigt, hvilket får Prosecco'en til at skumme over toppen. Her er et par tips til at kontrollere boblerne:

  1. Sørg for, at alt er koldt: frugtpuré, Prosecco, og ideelt set dine fluteglas.

  2. Åbn din Prosecco 10 til 15 minutter før du planlægger at hælde cocktails op, og opbevar den på køl. Dette vil reducere skummet, men stadig efterlade masser af kulsyre.

  3. Hvis du laver flere Peach Bellini'er på én gang, så kombiner afmålte mængder af frugtpuré og Prosecco i en glasvinkaraffel og rør forsigtigt. Fyld glassene i et par små skænke for at bevare konsistensen af ​​hver cocktail.

 

Hvordan bruger man vores Peach Bellini Cocktail Mix? 

 

Ved hjælp af vores Bellini røremaskine er meget nemmere end at purere dine egne ferskner, tilsæt blot din fersken Bellini cocktailmixer til lige dele prosecco og voila, så er du færdig! De er det perfekte brunchtilbehør eller julemorgen-godbid.

For mere information om vores yndlingsjuletippler og en komplet guide til cocktailfremstilling denne jul, tjek vores nyttige cocktail guide, eller hold dig opdateret med vores ugentlige TikTok Lives, hvor vi udforsker alle dine yndlingscocktailopskrifter 

Tilmeld dig vores VIP-liste Til alt hvad der er tyndt

Vær den første til at høre om nye smagsvarianter og eksklusive tilbud.