Tilbage til Spis godt
Spis godt

Sådan laver du en Pina Colada

Sådan laver du en Pina Colada - theskinnyfoodco

Det er aldrig for sent på året at lave din favorit tropisk drik, uanset om det er højtid eller ej, så elsker vi her hos Skinny Food Co absolut en klassiker Pina Colada, dekoreret med ananasbåde og en maraschino kirsebær, denne eksotiske cocktail er let en af ​​de mest æstetisk tiltalende drikkevarer, der pakker masser af smag. 

 

Pina Colada Ingredienser

 

Traditionelt a pina coladas består af 3 nøgler ingredienser

  • Coconut Cream 
  • Hvid rom 
  • Ananassaft 

De serveres også typisk i en højt glas garneret med friske ananasbåde or kirsebær og er ofte toppet med en farverig cocktail paraply

 

Hvordan laver man Pina Colada 

 

For de bedste resultater skal du bruge en blender at blende sammen 150ml frisk ananasjuice, 60ml hvid rom og 60ml fløde af kokos med en stor håndfuld is indtil glat. 

Pynt med frosne ananas bidder, cocktail kirsebær eller ananas blad.

 

Sund Pina Colada 

 

For et sundere alternativ til din favorit pina colada opskrift hvorfor ikke prøve vores Pina Colada Enkel sirup Cocktail mix? Det er utroligt nemt at bruge, alt du skal gøre er at blande det med isterninger og tilføj din yndlingsånd. 

Vi foreslår at tilføje hvid rom, for en ekstra tropisk smag kan du prøve en kokosrom såsom Malibu. 

Pynt & pynt med rigtig ananas og andre frisk frugt

 

Hvor mange kalorier er der i en Pina Colada?

 

Næringsfakta (pr. 240 ml): 

 

 

Pina Colada Type  Traditionel Pina Colada Skinny Food Co. Pina Colada 
Kalorier 314Kcal 136Kcal
Fedt 12.7 0g
Carbs 14.3 0g
Sukker 13.6 0g
Protein 1.1g 0g
Salt 0.1g 0.1g

 

Sådan laver du A Jomfru Pina Colada 

 

Uanset om du er den udpegede chauffør eller leder efter en original opskrift minus den hvide rom til din sommerfest eller juleværker a Jomfru Pina Colada er uden tvivl en af ​​de lækreste mocktailcocktails opskrifter

For at lave denne enkle cocktail uden alkohol skal du blot fjerne den hvide rom fra begge opskrifter gør det med bare Frisk ananasjuice, Is & Kokoscreme og pynt med klassisk pynt som f.eks ananas blad , friske ananasbåde

Alternativt kan du bare blende vores Skinny Pina Colada Mixer med is i din blender i 2-3 minutter, indtil de er frosne og top med dine yndlingspynt.

Uanset om du vælger at have en alkoholfri opskrift eller klassisk opskrift med din yndlingsrom a pina colada er en imponerende cocktail at servere til ethvert middagsselskab eller særlige lejlighed. 

 

Andre festlige cocktails 

 

For mere festlige cocktailkreationer, glem ikke at tjekke vores Thirsty Thursday Lives hver torsdag kl. 6 på Facebook og Instagram. 

Hold dig opdateret med vores tidligere cocktailopskrifter som:

Eller tag et kig på vores fuld cocktailguide her.

Tilmeld dig vores VIP-liste Til alt hvad der er tyndt

Vær den første til at høre om nye smagsvarianter og eksklusive tilbud.