Tilbage til Spis godt
Spis godt

Pebermynte Mokka Martini Opskrift

Pebermynte Mokka Martini Opskrift - theskinnyfoodco

En Skinny Food Co-favorit efter vores seneste episode af Thirsty Thursday, har vi besluttet at dele vores hemmelige opskrifter på den elskede Peppermint Espresso Martini. 

I tiden op til jul har vi hos Skinny Food Co HQ jævnligt lavet fan-favorit cocktails med et festligt spin, ved at bruge vores lækre Cocktail Mixers har vi skabt forskellige cocktails fra Mojitos til Pornostjerne Martinis, efter vores komplette guide til cocktailfremstilling for at hjælpe med at guide dig til at forbedre dine mixologfærdigheder. 

Serverer: 1 | Forberedelsestid: 10 minutter | Kalorier: 138Kcal pr. portion 

 

 

Hvad du har brug for: 

  • En cocktailshaker 
  • Martini glas 
  • Kaffebønner (til dekoration)
  • Skudmålinger

Ingredienser: 

 

Vi har besluttet at sætte et spin på en traditionel espresso martini, ved at lave denne absolut lækre pebermynte mokka martini ved hjælp af vores nul-kalorie og mælkefri mokka creamer, denne drink er 100% vegansk venlig (fjerner after eights som dekoration) og er ideel til kaffeelskere og cocktailelskere kombineret! 

For ikke at nævne, denne klassiske cocktail er nem at lave og en af ​​de sjoveste cocktailopskrifter at lave. Hvis du er fan af stærke kaffesmag blandet med et stænk pebermynte og noget lækkert

 

Udsmykning af dit cocktailglas 

Før vi hopper til metoden, lad os tale om et par måder, vi kan dekorere vores cocktailglas for at vise den perfekte drink, da det vil være meget nemmere at gøre, før du hælder din færdige drink i. 

Der er et par muligheder for dekoration her: 

Efter ottere 

Hvis du vil beholde drinkens udseende enkelt, men elegant, så lav et lille snit i to efter ottere, du vil skære cirka en fjerdedel af vejen op ad den ene side af den firkantede chokolade, vær forsigtig, da disse let kan gå i stykker. 

Hvis du har haft succes med din delikate håndtering, kan du placere After-eights på kanten af ​​dit glas og toppe det med diskrete kaffebønner, når du har tilføjet den færdige drik. 

(Desværre er After Eights ikke vegansk chokolade og er derfor ikke veganervenlig)

 

Candy Cane Cane Sugar Rim 

Vil du tilføje et festligt twist? Der er intet bedre end at tilføje en sukkerkant til din cocktail, det tager drinkens overordnede udseende fra grundlæggende til sofistikeret på få sekunder. Tilføjelse af en festlig candy cane rand vil forvandle denne drink øjeblikkeligt. 

Til dette brugte vi knuste bolsjerørsstykker, vi brugte cirka 3-4 pebermyntebolsjer (pisket med en trækagerulle i en lufttæt pose) og blandede dem med perlesukker. 

Du bliver nødt til at væde kanten af ​​dit cocktailglas for at sukker- og slikrørsstykkerne kan klæbe, du kan gøre dette ved at bruge en sur frugtjuice som lime, citron eller appelsin. Eller alternativt kan du prøve at bruge vores Candy Cane Sirup, Honning Sirup eller Maple Sirup for en sødere smag. 

Pebermynte Espresso Martini Opskrift 

Traditionelt involverer fremstillingen af ​​en espresso martini en espressomaskine eller koldbrygkoncentrat. Vi har dog vores fantastiske Espresso Martini Cocktail Mixer som er sukkerfri, fedtfri, glutenfri, kaloriefri, veganervenlig & diabetikervenlig.

  1. Hav din cocktailshaker ved hånden, tag en håndfuld isterninger og tilføj dem til shakeren. 
  2. Hæld 200 ml af vores Espresso Martini Mix 
  3. Tilsæt 50 ml vodka (eller pebermyntevodka/pebermyntesnaps valgfri) 
  4. Tilsæt 1-2 dråber pebermynteekstrakt (dette er meget stærkt og kræver ikke meget)
  5. Tilsæt 100 ml af vores Skinny Food Co Mokka Creamer
  6. Ryst godt i 1-2 minutter, og bland alle ingredienserne 
  7. Hæld indholdet i dit nydesignede og tilberedte cocktailglas
  8. Top med et par kaffebønner som pynt og nyd! 

Tilmeld dig vores VIP-liste Til alt hvad der er tyndt

Vær den første til at høre om nye smagsvarianter og eksklusive tilbud.