Tilbage til Spis godt
Spis godt

Pandekager i amerikansk stil

Pandekager i amerikansk stil - theskinnyfoodco

Vil du prøve noget nyt og lækkert til morgenmad? Pandekager i amerikansk stil er en klassisk favorit, som nydes over hele verden.

Med pandekagedagen lige rundt om hjørnet, er der ingen tvivl om, at disse lækre godbidder er de bedste pandekager.

Pandekager i amerikansk stil laves med en simpel dej af mel, æg, mælk og smør. Dejen hældes derefter i en varm pande eller bageplade og koges, indtil den er gyldenbrun. Resultatet er en luftig, let pandekage, der kan toppes med alt fra sirup til frisk frugt.

Disse pandekager er også utroligt alsidige - du kan tilføje forskellige ingredienser som chokoladechips, blåbær eller endda bacon for et velsmagende twist.

Uanset hvordan du topper dem, er pandekager i amerikansk stil helt sikkert et hit hos hele familien. Så hvorfor ikke give dem en chance denne pandekagedag? Du vil ikke fortryde det!

Serverer: 8 | Forberedelsestid: 10 minutter | Kalorier: 120 kcal pr pandekage (uden toppings)

 

 

Pandekageingredienser

 

Disse pandekager er lette og luftige og kan serveres med et stort udvalg af toppings til en overbærende morgenforkælelse. Uanset om du kan lide dem søde eller salte, vil pandekager i amerikansk stil helt sikkert ramme plet og få dig til at komme tilbage efter mere. Lær, hvordan du laver denne nemme og lækre morgenmad med blot nogle få enkle trin.

Til denne opskrift vil vi give tre lækre muligheder til dine pandekager, men basisingredienserne forbliver de samme

  • 200g selvopdrættende mel
  • 1 1/2 tsk bagepulver
  • 1 spsk gyldent flormelis
  • 3 store æg
  • 25 g smeltet smør
  • 200ml mælk

 

Sådan laver du pandekager i amerikansk stil

At lave amerikansk pandekager er nemt og sjovt! Sådan gør du:

1. I en stor skål piskes det selvhævende mel, bagepulver og sukker sammen.

2. Pisk æggene lyse og luftige i en separat skål. Tilsæt det smeltede smør og mælk og bland indtil det er blandet.

3. Hæld de våde ingredienser i de tørre ingredienser og pisk indtil du har en jævn dej.

4. Varm en slip-let bradepande op over middel varme og tilsæt en klat smør. Når den er smeltet, hæld nok dej i til at lave en pandekage.

5. Kog i 1-2 minutter, indtil de er gyldenbrune, vend derefter og steg den anden side i yderligere 1-2 minutter.

6. Gentag, indtil alle dine pandekager er kogte, dette bør gøre cirka 8-10 pandekager

7. Server med dit valg af toppings fra neden:

 

Den søde, sirup frugtstak 

Frugt pandekage stak

The Sweet, Sirup Fruit Stack er en klassisk pandekageret i amerikansk stil, som helt sikkert vil behage. Start med at lave dejen i henhold til instruktionerne ovenfor. Når dine pandekager er kogte og gyldenbrune, skal du stable dem på en tallerken og toppe dem med din yndlingssirup og frisk frugt.

Til denne opskrift anbefaler vi at prøve en kombination af lækre jordbær, hindbær og kirsebær med en topping af vores ekstra specielle sirupper, inklusive (men ikke begrænset til!)

For en ekstra overbærende godbid, tilsæt noget flødeskum eller clotted cream til din stak af pandekager til den sidste hånd.

 Kalorier: 170Kcal Per Pandekage med toppings

 

Chokolade Delight Stack 

 

chokolade pandekager stakke

Hvis du leder efter noget lidt mere overbærende, hvorfor så ikke prøve Chocolate Delight Stack? Start med at lave dejen som beskrevet ovenfor.

Når du har tilberedt din pandekagedej i henhold til instruktionerne ovenfor, skal du tage dine kogte pandekager og begynde at lægge lag. 

Til denne chokoladede godhed begynder vi med at tage vores bedst sælgende chokoladepålæg, valgt blandt dine yndlingssmag: 

Og begynd at sprede ud over de luftige pandekager, og begynd at lægge lag. Når du har nået din toppandekage, tag din yndlingschokoladesirup fra vores brede kollektion: 

For et ekstra specielt touch, tilføj nogle knuste nødder eller skumfiduser til din stak af pandekager til den sidste hånd.

 Kalorier: 178Kcal Per Pandekage med toppings

 

Den velsmagende stak 

Morgenmad velsmagende stak

 

Hvis du leder efter noget lidt mere velsmagende, hvorfor så ikke prøve Savory Stack? Start med at lave dejen som beskrevet ovenfor.

Når du har tilberedt din pandekagedej i henhold til instruktionerne ovenfor, skal du tilberede og sprøde noget stribet bacon og endda et spejlæg.  

Denne traditionelle amerikanske pandekageropskrift legemliggør både de søde og salte aspekter ved at kombinere saltheden af ​​den stegte bacon med en lækker sød og overbærende skvæt af ahornsirup. 

Brug vores nul-kalorie ahornsirup for ekstra lækkerhed med færre sukkerarter og nul kalorier. 

 Kalorier: 296 kcal pr pandekage 

Tilmeld dig vores VIP-liste Til alt hvad der er tyndt

Vær den første til at høre om nye smagsvarianter og eksklusive tilbud.