Tilbage til Spis godt
Spis godt

Laks Sriracha tynder

Salmon Sriracha Thins - theskinnyfoodco

Vil du have en let snack, der fylder meget, når det kommer til smag? Stop med at lede! Vi har skabt den lækreste nemme og krydrede frokost med lavt kalorieindhold, lavt sukkerindhold og HØJ i smag! 

Med optakten til det nye år er disse Salmon Sriracha Thins også perfekt buffet-mad til ethvert middagsselskab, sammenkomster eller store familiemåltider.

Disse Salmon Sriracha Thins er lavet med en kombination af frisk laks, sriracha sauce og et par andre enkle ingredienser. Til denne opskrift har vi brugt røget laks, men du kan også bruge frisk laks, der kan steges let i olivenolie for at give den en sprød konsistens og derefter toppes med vores krydrede sriracha sauce.

Uanset hvad, så er resultatet en lækker snack, der har den helt rigtige mængde varme og smag, samtidig med at den tilføjer 24 g protein!

 

 

 

Serverer: 4 | Forberedelsestid: 10 minutter | Kalorier: 260Kcal pr. portion 

Ingredienser: 

Opskrift på laks tynde

Denne opskrift er fantastisk, fordi du kan lave den så varm og krydret, som du kan lide den, du kan også vælge, hvilken laks du gerne vil have med. Til denne opskrift er vi gået efter et medium krydderi ledsaget af nogle peberflager, tynd sriracha-sauce og noget fedtfattig flødeost. Men fortsæt med at læse nedenfor for at finde ud af, hvordan du kan tilpasse denne ret endnu mere. 

  1. Hæld din flødeost i en skål 
  2. Tilsæt 3 spsk Sriracha sauce (cirka 30 ml) 
  3. Bland indtil du har en lidt rød flødeostblanding
  4. Drys nogle røde peberflager
  5. Pres den halve citronsaft i 
  6. Læg flødeostblandingen på din brød tynde og top med en generøs skive røget laks 

 

Først lad os tale om laks 

Som vi nævnte, har vi til denne opskrift brugt røget laks, da den passer godt sammen med den lækre sriracha-sauce og byder på en eg-smag. Men hvis du ikke er vild med røget laks, er der utallige måder at nyde tilberedt laks til denne ret. 

Du kan prøve at bruge: 

  • Flaky laks - At bruge tinlaks er lige så nemt som at bruge røget, det giver en mindre rig smag og er også langt billigere, når man overvejer prisen på ingredienserne. 
  • Laksefilet - Hvis du har en rest laks fra gårsdagens måltid liggende, så er dette den perfekte frokostsnack at bruge op og reducere madspild
  • Honning Sriracha laks - Hvis du dog gerne vil gøre dette måltid lidt mere ekstravagant, så kan du tilberede din egen laksefilet efter at have marineret den i vores sriracha-sauce med lidt citronsaft. Du kan derefter toppe laksen på tynde eller endda laksebagels til den luksuriøse lakseret, du leder efter. 

Vil du ikke bruge dette? Hvorfor ikke prøve... 

 Denne lakseopskrift er bedst brugt til lette frokoster og snacks, men hvis du ønsker at fylde dit måltid ud eller have noget lidt større til frokost, så er der utallige måder, du kan tilføje til denne lækre lakseopskrift for at få det til at fungere for dig og hele familien.

  • Laksebagels - I stedet for at bruge tynde, hvorfor så ikke bytte dem til bagels, er laksebagel-opskriften nøjagtig den samme som tynde, bare skift tyndene ud med bagels med lavt kulhydratindhold eller endda bagel-tynd. 
  • Lakse ris skål - Lavet med nogle hvide ris (eller brune ris) kan du tilføje en tsk riseddike til retten for at gøre det til et sundt aftensmåltid. Tilbered din laksefilet i vores Sriracha sauce, blandet med en spsk sojasovs, og en gang kogt flage i flødeostblandingen. Nyd med en kile af liv og nogle sesamfrø.

Tilmeld dig vores VIP-liste Til alt hvad der er tyndt

Vær den første til at høre om nye smagsvarianter og eksklusive tilbud.