Tilbage til en sund livsstil
Sund livsstil

Hvad jeg spiser på en dag: Keto-diæt med Carla

Hvad jeg spiser på en dag: Keto-diæt med Carla - theskinnyfoodco

Hvad jeg spiser på en dag: Keto-diæt med Carla

Et liv uden mange kulhydrater kan virke skræmmende - ingen pasta eller kartofler! Så vi har fået hjælp fra nogle af vores fantastiske kunder til at dele, hvad de spiser på en Keto -diæt - hvilket giver dig lidt lækker inspiration til måltiderne undervejs.

Keto Carla Blog med sirup

Dette er Carla - hun har mistet 7 sten, siden hun startede en lav -carb keto diæt i juli sidste år! Hendes Instagram - @mrsfgoesketo er fuld af fantastiske keto -måltider, hvoraf mange du kan prøve selv, så tjek det helt sikkert ud!

Keto morgenmad 

Carla starter dagen med en sort kaffe med vores Zero Calorie Gingerbread Sirup. Vores honningkagesirup med antydninger af krydderi er en god måde at starte dagen på - især på en ketodi.

Vores 425 ml sirup er så alsidige, og vi har over 20 lækre varianter, du kan prøve! Du kan bruge dem i så meget mere end din kaffe, men vi må sige - de gør hurtigt en almindelig kaffe til en godbid til dine smagsløg.

Glem ikke vores 1 liter Barista sirup er også tilgængelige på vores hjemmeside! 

Keto frokost

Keto frokost hotdogs

 

Pølser fyldt med ost, rødløg, sennep og Næsten nul tomatketchup mager sauce blev serveret til frokost.

Ost kan ses som en væsentlig del af en ketodiæt (også vegansk ost også!) - cheddarost er for eksempel proteinrig og lav i kulhydrater og er den perfekte tilføjelse til disse pølser.

Vores Skinny Tomat Ketchup er den bedste switch at foretage, hvis du er ny på vores produkter. Den er glutenfri og har ikke tilsat sukker og mindre end 1 g kulhydrater pr. Portion, så den er den perfekte tilføjelse til alle dine grillmad denne sommer, hvis du følger en ketodi!

Brug af vores saucer og sirupper som alternativer til andre mærker på markedet er en perfekt måde at stadig nyde dine yndlingssmag uden at bekymre dig om at tilføje for store kulhydrater eller sukker! Hvis du vil lære mere om vores tomatketchup i forhold til de andre mærker, kan du læse alt om det i vores Hvordan sammenligner vores ketchup?

Keto middag

keto spaghetti broccoli ost pasta

 

Til middag havde Carla en kyllingepesto Alfredo med chili broccoli, swoodles og parmesan. 

Mad med højt kulhydratindhold, som pasta, er ofte hovedkomponenten i mange måltider, men når man er på Keto -diæt, er kulhydratniveauet for højt. Frygt ikke - der er så mange kulhydratfattige alternativer og endnu bedre muligheder med lavt kalorieindhold og lavt sukkerindhold!

I stedet for at bruge pasta kan du bytte til courgetter, alt hvad du behøver er en spiraliser eller en grøntsag skrælle og du kan lave courgetti! Andre rodfrugter, som en butternut squash, er også et godt alternativ til en skål med høj carb spaghetti - og er også fyldt med mere smag! Hvis du synes om en Skinny Food Co-version, skal du naturligvis bytte parmesan mod vores Vegansk shaker

Hold øje med nogle lækre Keto-opskrifter også i de næste par dage på vores Instagram- og opskriftsblogs!

 

Vil du have mere Keto?

Vi har masser af blogindhold om Keto -relaterede emner:

 

 
udvalg af ketoprodukter til hjemmelavede måltider udelukkende fra skinny food co
Det kan du godt lide
Træningsrestitution: Sådan undgår du træningsskader - theskinnyfoodco
Træningsrestitution: Sådan undgår du træningsskader
Fra kryoterapi til udstrækning er der mange måder at hjælpe din krop med at komme sig efter træningsrelaterede skader. Lad os se på de bedste måder at beskytte din krop mod fysiske belastninger.
Læs mere
Mors Dags morgenmadsideer - theskinnyfoodco
Mors Dags morgenmadsideer
Her er nogle gode Mors Dag-inspirationer til alle dem, der leder efter en særlig måde at behandle deres mødre på i år.
Læs mere

Tilmeld dig vores VIP-liste Til alt hvad der er tyndt

Vær den første til at høre om nye smagsvarianter og eksklusive tilbud.