Tilbage til en sund livsstil
Sund livsstil

Sunde, komfortable fødevarer til efteråret

Sund komfortmad til efteråret - theskinnyfoodco

Sunde, komfortable fødevarer til efteråret

Her udforsker vi 5 ultimative komfortfødevarer for at holde dig varm og hyggelig i efteråret.

Hver opskrift indeholder The Skinny Food Co -produkter, der er lavt sukker-, sukkerfrie, kaloriefattige og allergenvenlige - hvilket gør disse komfortfødevarer til sundere alternativer. Hvad skal man ikke elske?

1. Spaghetti bolognese

Spaghetti & frikadeller er en absolut klassiker - dog hvis du skal følge med en glutenfri diæt, ender du ofte med at gå glip af.

Så vi bringer dig en smuk let opskrift, som alle kan nyde! Brug vores utrolige Spaghetti Nudler , Vegansk shaker som er helt glutenfri!

Se opskriften.

Glutenfri spaghetti og frikadeller opskrift

2. Toffee æblebagte krummer

se lækre toffee æblebagte crumpets er syltetøj fyldt med efterårssmag! 

Ved hjælp af vores nul sukker, Bonfire Toffee Barista Sirup, få din bagning på, fordi det er den perfekte ingrediens til efteråret!

Parret med lækkert blødt æble, mauriske bagte crumpets og vores utrolige lave sukker Toffee Chocaholic smørepålæg, denne opskrift kan bruges til morgenmad eller dessert!

Se opskriften.

Toffee æblebagte krummer

3. Cheesy Bacon Stuff Jacket Kartofler

 En sund komfortret der oser af en lækker ost og urtefyldning.

Bag dine kartofler i ovnen ved 220 grader i 1 time, og drej halvvejs for at tilberede jævnt. Når det er gjort, fjernes det fra ovnen og skæres kartoflerne forsigtigt i to. Hæld det meste af den indre kartoffel ud og kom det i en skål. Vær forsigtig med at holde skindene intakte!

Tilsæt revet cheddarost og vores i din blandeskål Blå ostesauce til din kartoffelmos. Kom tilbage i ovnen i yderligere 15 minutter og drys med hakket persille - nyd!

Hvorfor ikke også bruge vores blå ostesauce som dip? Der er ingen grund til at føle skyld over ostsoverbelastning, da vores blå ostesauce er fedtfri, lavt sukkerindhold, lavt kalorieindhold og vegansk!

osteagtige kartoffelskind med blå ostesauce

4. Pizza Pittas

Disse pitta pizzaer er så nemme at lave og gør den perfekte portionsstørrelse, hvis du laver mad til en!

Du skal blot lægge dit pitabrød i en brødrister i cirka 1 minut, indtil det nogensinde er let ristet, spredt tomatpuré og vores Fakeaway pizza sauce som bund og top med basilikum, hakkede tomater og revet ost.

Læg dit pitabrød på en bakke og grill i ovnen i cirka et minut, lige til osten er smeltet og server!

pizza pitas

5. Hasselback -stegte kartofler

Disse kartofler er super nemme at lave og smager fantastisk!

Denne opskrift på, hvordan man laver Hassel bagestegte kartofler, indeholder en af ​​vores foretrukne krydderier, Chips og kiler.

Metode

1. Skær spalter i kartoflerne, så bunden forbliver intakt. For at få et hurtigt hack for at gøre det nemmere, hviler du kartoflen på 2 spyd eller bits dyvel for at forhindre dig i at skære hele vejen igennem.

 2. Føj disse til en bageplade, spray med vores Solsikke madlavningsspray med lavt kalorieindhold og drys over vores Chips and Wedges krydderier. Vores krydderier med chips og kiler er super velsmagende og fungerer perfekt med kartoflerne, hvilket giver den en fantastisk smag! En blanding af urter og røget krydderier, det er et must for dit skab og bliver snart din families favorit!

3. Bages i 40 minutter ved 200 grader, giv dem en tur og kog i yderligere 20 minutter. Dette giver kartoflerne en smuk skarp yderside, men holder indersiden super fluffy.

Vi har tilføjet en persille-pynt, før du serverer disse for et ekstra smukt præg!

Hasselback kartofler med krydrede kiler krydderi

 

Shop vores Efterårssamling nu!

 græskar krydderi sirup til desserter

 

 

Det kan du godt lide
Træningsrestitution: Sådan undgår du træningsskader - theskinnyfoodco
Træningsrestitution: Sådan undgår du træningsskader
Fra kryoterapi til udstrækning er der mange måder at hjælpe din krop med at komme sig efter træningsrelaterede skader. Lad os se på de bedste måder at beskytte din krop mod fysiske belastninger.
Læs mere
Mors Dags morgenmadsideer - theskinnyfoodco
Mors Dags morgenmadsideer
Her er nogle gode Mors Dag-inspirationer til alle dem, der leder efter en særlig måde at behandle deres mødre på i år.
Læs mere

Tilmeld dig vores VIP-liste Til alt hvad der er tyndt

Vær den første til at høre om nye smagsvarianter og eksklusive tilbud.