Tilbage til en sund livsstil
Sund livsstil

Sådan gør du: Saltet karamel og vaniljesirup

Sådan gør du: Saltet karamel og vaniljesirup - theskinnyfoodco

Saltet karamel & vanilje guide

I rampelyset: Saltet karamel og vaniljesirup!

Vi præsenterer vores uimodståelige sukkerfri sirup med saltet karamel og vaniljesmag! På typisk Skinny Food Co -måde er vores Skinny Sirup sukkerfri, kaloriefri og allergenvenlig - men mest af alt lækker. 

Hvordan smager det?

Vores sukkerfri sirup med karamel og vaniljesukker er en smuk sammensætning af sødt og sødt- hvis du elsker vores saltede karamel og vanilje Baristasirup, så er denne bestemt noget for dig!

Den er sød, cremet og glat - og perfekt til alle diæter, da vores saltede karamel -vaniljesirup er veganvenlig, diabetikervenlig, glutenfri og velegnet til dem, der følger en ketodi eller fitnessplan.

Vores #NotGuilty saltet karamel og vaniljesirup er perfekt til at dryppe over dine pandekager, yoghurt eller morgengrød uden at tilføje en eneste kalorie.
Føler du dig eventyrlysten? Hvorfor ikke tilføje det til dine bageopskrifter? Vi kan garantere, at du ikke bliver skuffet.

Sådan bruges

  • Saltet karamel jordnøddesmør krus

Krus kager er så enkle at lave og føles som den perfekte komfort mad til en! Traditionelt er de lavet med mel, sukker og olie og kan være temmelig højt i kalorier og sukker, MEN denne opskrift er høj i protein og bruger kun 4 ingredienser, hvoraf de vigtigste er vores utrolige NYT saltet karamel jordnøddesmør. Den er lavet med 100% jordnødder uden tilsatte ingredienser og ingen palmeolie! Kombiner dette med vores sukkerfrie Jordnøddesmør Barista Kaffesirup og du får den perfekte Peanut Butter Mug Cake!

Se opskriften.

jordnøddesmørkage i et krus

 

  • Saltet karamel Vanille kaffe

Kombiner sødt og salt med vores lækker uimodståelige saltede karamel og vanilje kaffe! Perfekt til ethvert tidspunkt af dagen. 

Se opskriften.

 

 

Shop vores Tynd sirup Samling i dag!

 

Det kan du godt lide
Træningsrestitution: Sådan undgår du træningsskader - theskinnyfoodco
Træningsrestitution: Sådan undgår du træningsskader
Fra kryoterapi til udstrækning er der mange måder at hjælpe din krop med at komme sig efter træningsrelaterede skader. Lad os se på de bedste måder at beskytte din krop mod fysiske belastninger.
Læs mere
Mors Dags morgenmadsideer - theskinnyfoodco
Mors Dags morgenmadsideer
Her er nogle gode Mors Dag-inspirationer til alle dem, der leder efter en særlig måde at behandle deres mødre på i år.
Læs mere

Tilmeld dig vores VIP-liste Til alt hvad der er tyndt

Vær den første til at høre om nye smagsvarianter og eksklusive tilbud.